Hej främling Jämtlands län

I vår kalender ser du vilka aktiviteter som finns där du bor!

Idrott, kultur eller friluftsliv? Valet är ditt och alltid gratis! 

Vill du må bättre och bli starkare? Då kan du träna för att hjälpa både din kropp och hjärna att fungera bättre. Rörelse minskar risken för sjukdomar och förbättrar muskelstyrka och kondition. Men visste du att det finns forskning som visar att även kultur har liknande effekter?

Träffa nya vänner och prova på olika aktiviteter med Hej främling! I Jämtland Härjedalen bjuder Hej främling varje vecka in till många olika aktiviteter. Alla aktiviteter är alltid gratis och öppna för alla. I vår aktivitetskalender och i facebookgruppen för Jämtland Härjedalen ser du vilka aktiviteter som finns där du bor. 

Häng med – det blir kul!

Hej främling Jämtland Härjedalen

Alla våra aktiviteter är gratis och öppna för alla

Det var här allting började 

Hej främling startade 2013 som ett litet initiativ som ville göra skillnad för nyanlända som bodde på Grytans flyktingförläggning utanför Östersund. Genom enkla hälsofrämjande aktiviteter möttes människor med olika bakgrund för att må bra tillsammans. Idag finns vi på flera platser i Jämtland Härjedalen, då liksom nu så bjuder vi in alla som vill till våra aktiviteter som alltid är gratis och öppna för alla.

I Östersund finns också vår mötesplats, Café Tingshuset. Det är en plats för dig som tycker om god mat och fika, vill träffa nya vänner, testa på olika aktiviteter och vara i en mysig miljö. Här finner du öppettider och mer information om vår mötesplats Café Tingshuset.  

Aktiviteter i Jämtland Härjedalen

Klicka på en aktivitet för att läsa mer

Café Tingshuset - en mötesplats för alla!

Café Tingshuset är Hej främlings mötesplats som du finner på Samuel permans gatan 13 i Östersund. Det är det perfekta stället för dig som tycker om god mat, trevliga människor och helt enkelt vill vara i en mysig miljö. Hos oss kan du komma för att plugga, hålla möten, spela spel, pyssla i ateljén, låna en bok eller delta i någon av alla de aktiviteter Hej främling erbjuder.

Det här händer i Jämtland Härjedalen!

Gå med i Jämtlands egna facebookgrupp

Gå med i Hej främling Jämtland/Härjedalens facebookgrupp! Då får du den viktigaste informationen om våra aktiviteter i Jämtland och Härjedalen. Där kan du också ställa frågor om våra aktiviteter och lära känna andra deltagare i Jämtland och Härjedalen.

Samarbeten som vi är stolta över

I Jämtland Härjedalen samarbetar Hej främling med Östersund, Krokom, Bräcke och Härjedalens kommun, Region Jämtland Härjedalen och Länsstyrelsen i Jämtlands län. Vill du också samarbeta med oss? Maila oss på jamtland@hejframling.se för att komma i kontakt med oss!

Kontakta Hej främling Jämtland Härjedalen

Hej främling i Jämtland Härjedalen består av ett fantastiska team av koordinatorer och initiativtagare. Tillsammans bjuder vi in till massor av aktiviteter runt om i länet. Vill du engagera dig, samarbeta med oss eller veta mer om Hej främling i Jämtland Härjedalen? Då kan du maila oss på jamtland@hejframling.se

Rulla till toppen