Café Tingshuset!

Café Tingshuset - en mötesplats för alla!

Stans godaste falafel enligt många av våra gäster!

God mat, fika och massor av aktiviteter!

Café Tingshuset är det perfekta stället för dig som tycker om god mat, trevliga människor och helt enkelt vill vara i en mysig miljö. Hos oss kan du komma för att plugga, hålla möten, spela spel, pyssla i ateljén, låna en bok eller delta i någon av alla de aktiviteter Hej främling erbjuder.

En plats att mötas & träffa nya vänner!

Häng & fika

På vårt mysiga Café kan du njuta av en god lunch, fika och träffa nya vänner. Vi erbjuder vällagad mat från världens alla hörn till ett bra pris. Varmt välkommen!

Aktiviteter

Dans, fotboll, pyssel och en massa andra aktiviteter som får dig att må bra. Vi ordnar öppna aktiviteter i Tingshuset varje dag. Alla aktiviteter är alltid gratis och öppna för alla! Så häng med, det blir kul!

Catering

Du vet väl att du kan beställa catering från Café Tingshuset? Vi erbjuder vällagad mat med inspiration från världen till din fest eller konferens. Ta kontakt med oss på cafe@hejframling.se för offert.

Öppettider

Måndag: 14.00-18.00
Tisdag: 14.00-18.00
Onsdag: 14.00-20.00
Torsdag: 14.00-18.00
Fredag: 14.00-18.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Vi bjuder in till öppna aktiviteter i Tingshuset varje dag. Aktuellt schema hittar du i vår facebookgrupp: Hej främling Jämtland. Alla aktiviteter är gratis och öppna för alla! Café Tingshuset har ett Instagramkonto. Följ oss för att ha koll på Café Tingshusets aktiviteter, Caféets meny och tillfälliga förändringar av våra öppettider.

Hitta till Café Tingshuset

Följ Café Tingshuset på Instagram!

Rulla till toppen