Hej främling Västerbotten!

I vår kalender ser du vilka aktiviteter som finns där du bor!

Idrott, kultur eller friluftsliv? Valet är ditt och alltid gratis! 

Vill du må bättre och bli starkare? Fysisk träning hjälper både din kropp och hjärna att fungera bättre. Rörelse minskar risken för sjukdomar och förbättrar muskelstyrka och kondition. Men visste du att forskning visar att kulturupplevelser ger liknande effekter?

I Västerbotten bjuder Hej främling varje vecka in till många olika kostnadsfria aktiviteter. Alla aktiviteter är alltid gratis och öppna för alla. I vår aktivitetskalender för Västerbotten ser du vilka aktiviteter som finns där du bor. 

Häng med – det blir kul!

Om Hej främling Västerbotten

Alla våra aktiviteter är gratis och öppna för alla

Tillsammans får vi fler att må bra!

Hej främling har funnits i Västerbotten sedan 2020. Sedan dess har mycket hänt och vi är i dag en förening som har flera samarbeten i Västerbotten som vi är både glada och stolta över. Genom hälsofrämjande aktiviteter på olika platser i Västerbotten möts människor med olika bakgrund för att må bra tillsammans. 

 

Aktiviteter i Västerbotten

Klicka på en aktivitet för att läsa mer

Det här händer i Västerbotten!

Gå med i Västerbottens egna facebookgrupp

Gå med i Hej främling Västerbottens facebookgrupp! Då får du den viktigaste informationen om våra aktiviteter i Norrbotten. Där kan du också ställa frågor om våra aktiviteter och lära känna andra deltagare i Västerbotten.

Samarbeten vi är stolta över i Västerbotten

I Västerbotten samarbetar Hej främling med Länsstyrelsen och Skellefteå kommun. Vill du också samarbeta med oss? Maila oss på vasterbotten@hejframling.se för att komma i kontakt med oss!

Kontakta Hej främling Västerbotten

Hej främling i Västerbotten består av ett fantastiska team av koordinatorer och initiativtagare. Tillsammans bjuder vi in till massor av aktiviteter runt om i länet.  Vill du engagera dig, samarbeta med oss eller veta mer om Hej främling i Västerbotten? Då kan du maila oss på vasterbotten@hejframling.se

Rulla till toppen