Hej främling Norrbotten!

I vår kalender ser du vilka aktiviteter som finns där du bor!

Idrott, kultur eller friluftsliv? Valet är ditt och alltid gratis! 

Vill du må bättre och bli starkare? Fysisk träning hjälper både din kropp och hjärna att fungera bättre. Rörelse minskar risken för sjukdomar och förbättrar muskelstyrka och kondition. Men visste du att forskning visar att kulturupplevelser ger liknande effekter?

I Norrbotten bjuder Hej främling varje vecka in till många olika aktiviteter. Alla aktiviteter är alltid gratis och öppna för alla. Du är lika välkommen oavsett om du är nybörjare eller gjort aktiviteten förut. I vår aktivitetskalender för Norrbotten ser du vilka aktiviteter som finns där du bor. 

Häng med – det blir kul!

Om Hej främling Norrbotten

Alla våra aktiviteter är gratis och öppna för alla

Tillsammans får vi fler att må bra!

Hej främling har funnits i Norrbotten sedan 2018 då vi startade i Kiruna. Sedan dess har mycket hänt och vi är i dag en förening som har flera samarbeten i Norrbotten som vi är både glada och stolta över. Kanske har du åkt pulka i parken i Kiruna, gått på yoga med Nadja, deltagit på hälsopepp på Sunderbyn Folkhögksola eller haft en härlig vinterdag på Seskarö? Idag finner du våra aktiviteter i Luleå, Boden, Kalix och Gällivare kommun. Genom våra hälsofrämjande aktiviteter möts nya och gamla norrbottningar med olika bakgrund för att må bra tillsammans!

 

 

Aktiviteter i Norrbotten

Klicka på en aktivitet för att läsa mer

Det här händer i Norrbotten!

Gå med i Norrbottens egna facebookgrupp

Gå med i Hej främling Norrbottens facebookgrupp! Då får du den viktigaste informationen om våra aktiviteter i Norrbotten. Där kan du också ställa frågor om våra aktiviteter och lära känna andra deltagare i Norrbotten.

Samarbeten som vi är stolta över i Norrbotten

I Norrbotten samarbetar Hej främling med Länsstyrelsen, Kalix och Luleå kommun. Vill du också samarbeta med oss? Maila oss på norrbotten@hejframling.se för att komma i kontakt med oss!

Kontakta Hej främling Norrbotten

Hej främling i Norrbotten består av ett engagerat team av koordinatorer och initiativtagare. Tillsammans bjuder vi in till massor av aktiviteter i länet. Vill du engagera dig, samarbeta med oss eller veta mer om Hej främling i Norrbotten? Då kan du maila oss på norrbotten@hejframling.se

Rulla till toppen