Våra aktiviteter!

Gratis aktiviteter för alla!

Alla har rätt att må bra. Därför är våra aktiviteter alltid gratis och öppna för alla!

50 aktiviteter per vecka, på lika många orter

Vi tycker att alla ska ha samma möjligheter till en god hälsa utan att det ska kosta något. Därför har Hej främling inga medlemsavgifter och erbjuder alla aktiviteter utan kostnad. Varje vecka bjuder vi in till cirka 50 gratis aktiviteter inom idrott, hälsa, friluftsliv och kultur. Här kan du läsa om några av våra populäraste och vanligaste aktiviteter. 

Fotboll, löpning, basket, yoga, styrketräning, badminton och mycket mer. Varje vecka bjuder vi in till aktiviter där du får prova på olika sporter. Eftersom vi vill att så många som möjligt ska kunna vara med så är alla våra aktiviteter enkla att vara med på. Därför kan du vara nybörjare eller ha gjort aktiviteten förut. Du behöver inte ha några speciella kläder eller saker för att kunna vara med! På våra regionala sidor kan du se vilka idrottsaktiviteter som finns där du bor.

Tycker du om att vara ute? Då kan våra friluftsaktiviteter vara något för dig. Tillsammans njuter vi av olika aktiviteter ute i naturen och lär känna nya vänner! Då alla ska kunna vara med kostar det inget att delta och du behöver inte ha några speciella kläder eller saker för att vara med. Då det behövs speciell utrustning finns det att låna. På våra regionala sidor kan du se vilka friluftsaktiviteter som finns där du bor.

Visste du att forskning visar att kulturupplevelser är bra för din hälsa? Därför bjuder vi in till aktiviteter där du kan sjunga i kör, handarbeta, pyssla, dansa eller hitta läslust tillsammans med andra. Eftersom vi vill att så många som möjligt ska kunna delta är våra aktiviteter alltid gratis och öppna för alla. På våra regionala sidor kan du se vilka kulturaktiviteter som finns där du bor.

Här hittar du våra aktiviteter!

På våra regionala sidor kan du se vilka aktiviteter som finns där du bor. Navigera dig dit med hjälp av knapparna nedan. Saknar du en aktivitet som du vill arrangera med vår hjälp? Fantastiskt! Då vill vi gärna att du tar kontakt med oss!

Därför är det viktigt att du tar hand om din hälsa! 

Träning och rörelse är som en mirakelkur för kroppen. När du rör på dig hjälper du kroppen att hålla sig frisk och stark. Rörelse minskar risken för sjukdomar, såsom diabetes och depression. Hälsa är inte något statiskt, utan något du behöver ta hand om varje dag i ditt liv. Därför är det viktigt att du hittar något som du tycker är roligt och som samtidigt gör att du svettas!

Rulla till toppen