Våra aktiviteter!

Du är varmt välkommen!

Våra aktiviteter är alltid gratis och öppna för alla!

Här kan du läsa om våra vanligaste aktiviteter!

Vi tycker att det ska vara gratis att må bra

Hej främling tycker att alla ska ha samma möjligheter till en bra hälsa utan att det ska kosta något. Därför har vi inga medlemsavgifter och erbjuder alla våra aktiviteter helt gratis. Varje vecka bjuder vi in till olika aktiviteter inom hälsa, friluftsliv och kultur. Här nedan kan du läsa om några av våra populäraste och vanligaste aktiviteter.

Fotboll, löpning, basket, yoga, styrketräning och mycket annat. Varje vecka bjuder vi in till massor av aktiviter där du får prova på olika idrotter. Alla våra aktiviteter är enkla att vara med på. Det betyder att du kan vara nybörjare eller ha gjort aktiviteten förut. Du behöver inte ha några speciella kläder eller saker för att vara med! På våra regionala sidor kan du se vilka idrottsaktiviteter som finns där du bor.

Tycker du om att vara ute? Då kan våra friluftsaktiviteter vara något för dig. Här träffar du nya vänner och njuter av olika aktiviteter ute i naturen! Aktiviteten är alltid gratis och du behöver inte ha några speciella kläder eller saker för att vara med. I de fall det behövs speciell utrustning finns det att låna.

Vilka typer av friluftsaktiviteter som vi bjuder in dig till är olika på olika platser. På våra regionala sidor kan du se vilka friluftsaktiviteter som finns där du bor.

Visste du att forskning visar att kulturupplevelser är bra för din hälsa? Med Hej främling kan du till exempel sjunga i kör, handarbeta, pyssla, dansa eller hitta läslust tillsammans.

Våra aktiviteter är alltid gratis och öppna för alla.Vilka kulturaktiviteter som vi bjuder in till är olika på olika platser. På våra regionala sidor kan du se vilka kulturaktiviteter som finns där du bor.

Här hittar du våra aktiviteter!

Vilka aktiviteter som finns där du bor kan du se på våra regionala sidor. Navigera dig dit med hjälp av knapparna nedan. Saknar du en aktivitet som du vill arrangera där du bor? Fantastiskt, då vill vi gärna att du tar kontakt med oss!

Rulla till toppen