Stöd oss!

Heja dig som bidrar!

Kom och gör skillnad tillsammans med oss!

Du och ditt engagemang är viktigt!

Tre vänner med en enkel idé om en skidskola lade grunden för Hej främling. För oss kommer det alltid vara ett bevis för att varje person har kraften och förmågan att göra stor skillnad för andra. Vi drömmer om en värld där du oavsett vem du är eller var du kommer ifrån får höra till och må bra. Men för att nå ditt så behöver vi hjälpas åt. Hej främling är en ideell förening, därför är vi otroligt tacksamma för alla som på olika sätt bidrar till vår verksamhet

Så här kan du bidra till Hej främling

Fotboll, yoga, körsång och mycket mer. Hej främling bjuder varje vecka in till cirka 50 aktiviteter runt om i Sverige. Aktiviteterna har startats upp av personer som brinner för en aktivitet som de vill dela med sig till andra.

Vill du bidra till Hej främling genom att starta upp en aktivitet? Skicka in dina kontaktuppgifter till info@hejframling.se Om du redan nu vet vilken aktivitet du vill starta eller stötta så skriver du det. Sedan hör vi av oss till dig och berättar mer.

För oss är varje krona en öppning till nya möjligheter och vi vet att det går att göra mycket för en liten summa. Du är därför alltid välkommen att stötta vår verksamhet genom att skänka pengar. Du kan antingen swisha eller sätta in din gåva på vårt bankgiro-konto: 

SWISH: 123 113 51 51
BANKGIRO: 5033-2618

Tack! Vi är så tacksamma för ditt bidrag.

Vi välkomnar nya samarbeten med företag som liksom vi tycker att alla borde ges samma förutsättningar att få må bra och höra till. Att ingå ett partnerskap med oss kan skapa engagemang hos dina medarbetare, stärka ditt varumärke, samtidigt som det möjliggör hälsofrämjande aktiviteter för fler deltagare och skapar förutsättningar för vår organisation att jobba långsiktigt och hållbart. Vi skräddarsyr våra samarbeten med varje enskilt företag för att på bästa sätt skapa ömsesidig nytta. 

Kontakta oss på info@hejframling.se så berättar vi mer!

För att skänka en gåva via faktura önskar vi att du mejlar följande information till info@hejframling.se

 • Organisationsnummer eller personnummer

 • Namn på företag eller privatperson

 • E-postadress

 • Telefonnummer

 • Belopp

 • Du kan också bli stödmedlem och ge en liten gåva varje år. Stödmedlem kan du bli både som privatperson och som företag.

Varför bli stödmedlem?

 • Att vara stödmedlem är ett bra sätt att bidra ekonomiskt till Hej främling

 • Alla pengar går till att skapa innanförskap för fler genom våra aktiviteter

 • Varje månad får du vårt nyhetsbrev. I det finns uppdateringar från verksamheten i hela landet och berättelser om vilken skillnad du gör genom att vara aktiv i Hej främling!

Hur gör jag?

 • Välj kontaktformulär nedan och fyll i dina eller ditt företags uppgifter.

 • Betala 250 kr om du är privatperson eller 5 000 kr som företag.

 • Ange “Stödmedlem” när du betalar.

 • Känn Hej främlings enorma tacksamhet!

Tack för att ni gör det möjligt!

Tack, tack, tack! Ni är våra superhjältar!

Att vi kan göra skillnad har vi många att tacka för!

Utan samarbete med andra skulle Hej främling aldrig kunna göra skillnad för så många som vi gör idag. Vi är enormt stolta och tacksamma över alla våra partners som möjliggör att vår förening kan fortsätta utvecklas.

Tack till våra projektfinansiärer & kompisar 2021-2022

Länsstyrelsen i Skåne, Stockholm, Norrbotten, Västerbotten och Jämtland ★ Stockholm stad ★ Luleå kommun ★ Skellefteå kommun ★ Bräcke kommun Gällivare kommun ★ Krokoms kommun ★ Östersunds kommun ★ Webhelp ★ Naturvårdsverket ★ Region Jämtland Härjedalen ★ Folkhälsomyndigheten Gustav V Minnesfond.

Ett särskilt stort tack till våra sponsorvänner 

Finn Persson ★ Bilbolaget ★ Centiro genom Annie och Ola Troedsson ★ Icebug ★ Östersunds kommun ★ MCM Vahlqvists stiftelse ★ Länsförsäkringar Jämtland.

Rulla till toppen