Hej främling Stockholm!

I vår kalender ser du vilka aktiviteter som finns där du bor!

Idrott, kultur eller friluftsliv? Valet är ditt och alltid gratis! 

Vill du må bättre och bli starkare? Fysisk träning hjälper både din kropp och hjärna att fungera bättre. Rörelse minskar risken för sjukdomar och förbättrar muskelstyrka och kondition. Men visste du att forskning visar att kulturupplevelser ger liknande effekter?

I Stockholm bjuder Hej främling varje vecka in till många olika kostnadsfria aktiviteter. Alla aktiviteter är alltid gratis och öppna för alla. I vår aktivitetskalender för Stockholm ser du vilka aktiviteter som finns där du bor. 

Häng med – det blir kul!

Om Hej främling Stockholm

Alla våra aktiviteter är gratis och öppna för alla

Vi får nya och gamla stockholmare att må bra!

Hej främling har funnits i Stockholm sedan 2016. Sedan dess har mycket hänt och vi är i dag en förening som har flera samarbeten i Stockholm som vi är både glada och stolta över. Kanske har du sprungit tillsammans med Inlöparna i Solna, varit på Språkcafé i Vårby gård eller gått på yoga i Midsommargården? Genom hälsofrämjande aktiviteter på olika platser i Stockholm möts människor med olika bakgrund för att må bra tillsammans. 

Aktiviteter i Stockholm

Klicka på en aktivitet för att läsa mer

Det här händer i Stockholm!

Gå med i Stockholms egna facebookgrupp

Gå med i Hej främling Stockholms facebookgrupp! Då får du den viktigaste informationen om våra aktiviteter i Stockholm. Där kan du också ställa frågor om våra aktiviteter och lära känna andra deltagare i Stockholm.

Samarbeten som vi är stolta över i Stockholm

I Stockholm samarbetar Hej främling med Länsstyrelsen. Vill du samarbeta med oss? Maila oss på stockholm@hejframling.se för att komma i kontakt med oss!

Kontakta Hej främling Stockholm

Hej främling i Stockholm består av ett engagerat team av koordinatorer och initiativtagare. Tillsammans bjuder vi in till massor av aktiviteter runt om i länet.  Vill du engagera dig, samarbeta med oss eller veta mer om Hej främling i Stockholm? Då kan du maila oss på stockholm@hejframling.se

Rulla till toppen