Boka oss!

Vi hjälper dig och din organisation att bli bättre på inkludering!

Vi vet vad som krävs för att bygga inkludering 

Efter 10 års framgångsrikt arbete med inkludering, mångfald och hälsa har vi lärt oss ett och annat.  Hej främling har beprövat och utvecklat metoder för att vända utanförskap till innanförskap och trattat ner allt detta till vad vi ser är våra viktigaste framgångsfaktorer och utmaningar. 

Inspirationspass, workshopar & annat!

Inspirationsföreläsning om Hej främling, vår resa och samlade erfarenheter.

Hur kom det sig att Hej främling startade och hur gick det egentligen till? Efter 10 års framgångsrikt arbete med inkludering, mångfald och hälsa har vi lärt oss ett och annat. Under den här inspirationsföreläsningen berättar vi om vår resa, våra lärdomar och effekten av vårt arbete.

Föreläsningen kan genomföras på distans eller på plats.

Pris: Begär offert

Kunskaps- och inspirationsföreläsning om inkludering och inkluderande arbetssätt.

Visste du att organisationer som jobbar med inkludering presterar bättre och har nöjdare medarbetare? Välkommen till en kunskaps- och inspirationsföreläsning om hur du och din organisation kan bli mer hållbara genom att aktivt arbeta med inkludering.

Föreläsningen kan genomföras på distans eller på plats.

Pris: Begär offert

 

Kunskaps- och inspirationsföreläsning om platsutveckling med hjälp av ABCD-metoden.

Under en halv- eller heldag lär vi oss tillsammans om hur ABCD-metoden kan användas för att utveckla inkluderande och hållbara platser. Med exempel från vår verksamhet lär ni er om ABCD-metoden och hur den kan bidra till inkluderande, invånardriven platsutveckling. Vi varvar teori med praktiska övningar och inspiration från hur Hej främling jobbat med metoden i stadsdelen Torvalla i Östersund.

Föreläsningen genomförs på plats.

Pris: Begär offert

Vi bygger en skräddarsydd föreläsning, workshop eller utbildningsinsats tillsammans med dig. Temat kan vara inkludering, hälsofrämjande arbete, civilsamhälle, ideellt engagemang eller något annat som vi kommer överens om. Kontakta oss!

Rulla till toppen